06-30-75-87-133

Béke és megbízhatóság. Indul a héten a Bika!

ápr 26, 2022 | Aktuális

 

Április 20-án a hajnali órákban jegyet vált a Nap és belép a Bikába és május 20-ig ki sem jön onnan. A Kos dinamikus, kezdeményező és gyors energiáit, a megfontolt kissé lassú, de annál megbízhatóbb Bika veszi át.
Nézzük meg dióhéjban, hogy milyenek is e jegy szülöttei?!

A Bika uralkodó bolygója a Vénusz, amely egy stabil, anyagias oldalát mutatja meg. Sok Bikának rendkívül jó az anyagi érzéke, nagyon szorgalmasak és azt lehet mondani, hogy hatalmas munkabírással rendelkeznek. Sokan róják fel e jegynek, hogy egy kicsikét lassúak, ami igaz és, ha azt mondják, hogy makacsak akkor ez szintúgy megállhatja a helyét, viszont cserébe hűséget és stabilitást kaphatunk tőlük.

A lassúság mögött egyébként sok esetben a béke, a biztonság és a harmónia iránti vágy húzódik meg. Egészen egyszerűen azért, mert az életük középpontjában a megszokott, berögzült, jól bevált dologok állnak, amiket újért, nehezen hagynak el. Az is igaz, hogy ha sikerül elindulniuk, akkor nincs megállás! Ez arra is vonatkozik, hogy nagyon sok Bikát nem lehet felbosszantani, mert tényleg rendkívül béketűrőek, de ha egyszer sikerül, akkor nincsen megállás. Nehezen lépnek ki az alap élethelyzetükből, viszont ha megvan az új irány és belátják, hogy a régi tarthatatlan, akkor gőzerővel indulnak el az újért.

A Bikák érzékiek mindezek mellett, szeretik a testi örömöket, ami akár a szexualitásban, akár gasztronómiai kalandozásokban is megmutatkozhat. Azt azonban fontos leszögezni, hogy éppen a megrögzöttségük miatt, hűségesek lesznek társukhoz.
A Bikáknál keresve sem találhatunk jobb munkaerőt, mert elképesztő teherbírással rendelkeznek, gyakran túlóráznak és rengeteg feladatot vállalnak el.

Legújabb írások

Mi az? Érzékeny, családcentrikus vizes jegy? Ez a Rák!

Mi az? Érzékeny, családcentrikus vizes jegy? Ez a Rák!

Június 21-ével indul a Rák hava jún.21.-júl.22.   Nézzük meg, dióhéjban, hogy milyen tulajdonságok jellemzőek a Rák jegy szülötteire?! A Rák a vízjegyek közül az egyik legerősebb energiával bíró, úgy is nevezzük, hogy a kardinális jegyek közé tartozik. Nagyon...

Élet a retrográd Merkúr idején

Élet a retrográd Merkúr idején

  Bizonyára mindenki olvasott már különböző ezoterikus lapokban a retrográd Merkúr fogalmáról. De mit is jelent ez valójában? Mi van, akkor, amikor egy bolygó retrográd mozgást végez, és milyen hatásai lehetnek az életünkre nézve? Az, hogy egy bolygó retrográd...

Könnyed nyitottság az életre- Indul az Ikrek!

Könnyed nyitottság az életre- Indul az Ikrek!

05.21.-06.21. Május 21-ével kezdődik az Ikrek hava. A Bika stabil, megfontolt energiáit váltja az Ikrek közvetlensége és lazasága. De milyen is az az ember, aki az Ikrek jegyében született? Az Ikrek jegy uralkodó bolygója a Merkúr. A Merkúr az egyik legsokoldalúbb...