06-30-75-87-133

Milyen tragédiára utaló jelek voltak Gaspard Ulliel horoszkópjában?

jan 25, 2022 | Találd meg az életutad!

Mindenkit megrázott, az alig egy hete elhunyt, 37 éves fiatal színész, Gaspard Ulliel halála. Joggal merülhet fel bennünk a kérdés, hogy vajon jelezheti-e előre egy horoszkóp a komolyabb baleseteket vagy betegségeket? A válaszom az, hogy igen, de ezeket az információkat preventatív jelleggel célszerű kezelni. Nem szabad egyből a legrosszabbra asszociálni, viszont bizonyos nehezebb fényszögek ismeretében, mérlegelhetünk, hogy jó ötlet-e éppen akkor belevágni egy utazásba vagy bármilyen sporttevékenységbe?
Vizsgáljuk meg Gaspard Ulliel születési képletét és a halála pillanatában éppen aktuális tranzithoroszkóp fényszögeit!

Gaspard születési képletében a 8-as házba került a Napja és az Uránusza is. A 12 asztrológiai ház közül, a 8-as házat szoktuk élet-halál házának is nevezni, vagy sorsfordulatok házának. Az itt tartózkodó Uránusz utalhat nem várt 180 fokos fordulatokra az életben, ez lehet akár karrierváltás is, és jelezhet hirtelen, szokatlan módon bekövetkező halálesetet, balesetet is. Természetesen, nem törvényszerű, hogy mindenki, aki 8-as házas Nappal vagy Uránusszal rendelkezik, balesetet kellene elszenvednie, de mindenképpen utazások, sportolások előtt érdemes mérlegelni, már ha tudja az ember, hogy mi van a horoszkópjában. Ez a két bolygó önmagában, ettől függetlenül, még nem okozott volna tragédiát.

Másik érdekessége a képletének a Neptunusz-Merkúr együttállása. A Neptunusz sok esetben, kölcsönöz a szülöttnek átlag feletti kreativitást, művészi érzéket, spiritualitást és érzékenységet is. Munkája szempontjából ez az együttállás, kifejezetten támogatta a fiatal színészt. De azt is fontos tudnunk, hogy gyakran a Neptunusszal kicsit idealistán láthatunk helyzeteket, nem feltétlenül a valóságnak megfelelően, hanem inkább úgy, ahogyan azt mi látni szeretnénk.

Ha összevetjük a születési képlet fényszögeit az éppen aktuálisan, 2022. 01.19-én ható fényszögekkel, akkor megdöbbentő eredményt kapunk. Kétszer is ismétlődik a Merkúrt érő fényszög, ami azért fontos ebben az esetben, mert a Merkúr a mozgásért felelős bolygó.
Egyszer, a születési képlet Neptunusz-Merkúr együttállása felett áll a Mars, ami azért lényeges, mert a Mars baleseteket, sérüléseket okozhat, ha a Merkúrral találkozik. Ha a Neptunusz is közrejátszik, akkor az érzékelésünk nem biztos, hogy a legpontosabban működik, tehát nem a valóságnak megfelelően mérünk fel helyzeteket. Elszámolhatjuk magunkat, elvéthetünk egy lépést. Ez a síelés vagy bármilyen sport esetében nagyon fontos, hiszen egy elvétett mozdulat elegendő ahhoz, hogy megtörténjen a baj.

A másik fontos eleme a képletnek és sajnos jóval erősebben hatott, mint az imént említett, egy Merkúr-Szaturnusz együttállás, ami a születési képlet Marsa felett áll. Mindig kiemelt figyelmet érdemelnek a Szaturnusz fényszögei, mert a bolygót gyakran társítják az akadályokhoz, az időhöz, a lassításhoz és nem utolsósorban a halálhoz. Természetesen nem törvényszerű, hogy halált okozzon egy-egy fényszöge, de mindenképpen nagyon óvatosnak és körültekintőnek kell lennünk vele, ha valamelyik személyes bolygónkat megérinti.Az okozta a tragédiát, hogy egy végzetes szinkronicitás alakult ki a születési képlet és az éppen aktuális bolygóállások között. Azzal, hogy a Mars, a cselekvőerő, aktivitás bolygója a Szaturnusz hatása alá került, nagyban korlátozta az erejét. És kétszer is megismétlődött a Mars-Merkúr balesetet, sérüléseket okozó fényszöge.

Az a tragédia, ami történt felhívja a figyelmet arra, hogy voltak olyan jelek a horoszkópban, amiket talán el lehetett volna kerülni, de valószínű senki nem figyelmeztette a színészt arra, hogy milyen veszélyeket rejt magában az utazása. És sajnos a másik oldalon megjelenik a sorsszerűség is, hogy gyakran a negatív bolygóállások megteremtik a hozzájuk hasonló helyzeteket.

 

Szerző: Somogyi Kitti

Legújabb írások

Mi az? Érzékeny, családcentrikus vizes jegy? Ez a Rák!

Mi az? Érzékeny, családcentrikus vizes jegy? Ez a Rák!

Június 21-ével indul a Rák hava jún.21.-júl.22.   Nézzük meg, dióhéjban, hogy milyen tulajdonságok jellemzőek a Rák jegy szülötteire?! A Rák a vízjegyek közül az egyik legerősebb energiával bíró, úgy is nevezzük, hogy a kardinális jegyek közé tartozik. Nagyon...

Élet a retrográd Merkúr idején

Élet a retrográd Merkúr idején

  Bizonyára mindenki olvasott már különböző ezoterikus lapokban a retrográd Merkúr fogalmáról. De mit is jelent ez valójában? Mi van, akkor, amikor egy bolygó retrográd mozgást végez, és milyen hatásai lehetnek az életünkre nézve? Az, hogy egy bolygó retrográd...

Könnyed nyitottság az életre- Indul az Ikrek!

Könnyed nyitottság az életre- Indul az Ikrek!

05.21.-06.21. Május 21-ével kezdődik az Ikrek hava. A Bika stabil, megfontolt energiáit váltja az Ikrek közvetlensége és lazasága. De milyen is az az ember, aki az Ikrek jegyében született? Az Ikrek jegy uralkodó bolygója a Merkúr. A Merkúr az egyik legsokoldalúbb...