06-30-75-87-133 kittiasztroblog@gmail.com

Heti előrejelzés (07.05.-07.11.)

júl 4, 2021 | Aktuális

07.05.-07.11.

A heti előrejelzéseknél tudnunk kell, hogy általános információkat tartalmaznak az éppen aktuális bolygóállásokról. Az, hogy ezek mit idéznek elő a Te személyes képletedben és életedben az egyénfüggő, a te saját radixodtól függ. Éppen ezért, ezek az információk tájékoztató jellegűek.

Tendenciákról szeretnék írni, és nem napokról, de az éppen aktuálisan zajló folyamat így, is ki fog rajzolódni.

A héten lesz egzakt egy föld jegyeket érintő T-kvadrát. Az Uránusz, a Szaturnusz és a Mars vesz benne részt. A hétvége felé csatlakozik majd hozzájuk a Vénusz is. A Mars az Oroszlánban van, különösen énközpontú lehet az ereje. Jó itt óvatosan bánni vele, mert az Uránusz nem várt fordulatokkal szerelheti le, a Szaturnusz pedig akadályozhatja a céljai elérésében. Amikor ilyen erős fényszögek hatnak a külső bolygók irányából, akkor a személyes bolygó, amit érint, könnyen alulmaradhat. A Mars a cselekvőerőt, harcot, aktivitást jelenti. A szembenálló Szaturnusz nem engedi, hogy siessünk, lassításra tanít, míg az Uránusz a kvadráttal azért teszi az egész folyamatot feszültté, mert sürgetné az eseményeket, pedig várni kellene. Nem jó itt túl gyorsan célokat megvalósítani, mert sok meglepetésben lehet részünk.
Sokakat tesz próbára majd a T-kvadrát a magánéletben is, mivel a Vénusz is beszáll a fényszög alakzatba 07.07. körül, de szerencsére gyors mozgású bolygóról van szó. Sokan őrlődnek a régi (Szaturnusz) és az új (Uránusz) között. A Mars mellé bekerülő bolygók gyakran sérülnek a durva ereje miatt, de azért nem lehetetlen jól használni őt sem, csak a másik két külső bolygóval is számolni kell.

Erős a Plútó-Merkúr 150 fok is. A Merkúr az egyik legszellemibb bolygó, a kommunikációért is felelős. A Plútóval alkotott fényszögei mély felismeréseket és átalakulásokat tesznek lehetővé. A 150 fok sorsszerű természetéből fakadóan, valószínűleg konkrét, megvalósuló eseményeket hoz. Érdemes odafigyelni az információáramlásra.

07.09-én lesz egy Nap-Hold együttállás, a legérzékenyebb jegyben, a Rákban. Nagy lehet az összhang a tettek és a szív között. Pozitív erejű nap.

Legújabb írások

Heti előrejelzés (07.12.-18.)

Heti előrejelzés (07.12.-18.)

Heti előrejelzés (07.12-18.) A hét legjelentősebb fényszögeiről írtam, ahogyan megjelennek időrendi sorrendben. A hét eleje egy Mars-Vénusz együttállással indul az Oroszlánban, ami kap a Bika Uránusztól egy kvadrátot. A múlt héten még távol volt tőlük a Vénusz, de...

Heti előrejelzés

Heti előrejelzés

Heti előrejelzés 2021.04.26-05.02. Hétfő 04.26.: Még mindig tartja az erejét a stellium a Bikában, ami igen sok felfordulást okozhatott már a múlt héten is. Ebben a stelliumban, az Uránusz a legerősebb bolygó, a többi személyes bolygó az ő erejét veszi át. Mit okoz a...

Heti előrejelzés 04.19-25.

Heti előrejelzés 04.19-25.

Közzéteszem az e heti előrejelzést: 04.19.-25. Remélem a hasznotokra lesz! Legyen egy szép, tudatos, békés hetetek! Hétfő 04.19.: A hét eleje dinamikus kezdéssel fog indulni, a Hold és a Nap kvadrátba kerül egymással. Figyelnünk kell, hogy tudatosak maradjunk és...