06-30-75-87-133 kittiasztroblog@gmail.com

Heti előrejelzés 04.19-25.

ápr 19, 2021 | Aktuális, Egyéb kategória

Közzéteszem az e heti előrejelzést: 04.19.-25.

Remélem a hasznotokra lesz! Legyen egy szép, tudatos, békés hetetek!

Hétfő 04.19.: A hét eleje dinamikus kezdéssel fog indulni, a Hold és a Nap kvadrátba kerül egymással. Figyelnünk kell, hogy tudatosak maradjunk és erősek! A Nap a Kos végén jár, néhány nap múlva jegyet vált és átlép a Bikába. A Kos erős és céltudatos jegy, ha a Hold és a Nap kvadrátba kerül, akkor konfliktusokra is számíthatunk, de mivel egy harcias jegyről beszélhetünk, jól vehetjük az akadályokat. Ha higgadtak, de céltudatosak maradunk, sikerre vihetjük a terveinket.
Sok félreértést okozhat a Mars –Neptunusz kvadrát, mert a Neptunusztól nem láthatjuk tisztán a másik felet, hogy mit csinál pontosan. Éppen ezért, hogy ez ne okozzon további félreértéseket, próbáljunk meg a tisztázó beszélgetések révén haladni tovább.

Kedd 04.20.: A Plútó-Mars kvinunkx miatt kényszerítő helyzetekkel találhatjuk magunkat szembe, ezek kezelésére jó megoldás lehet a Nap és a Merkúr együttállása is, ami jó az érvelésnek és a kommunikációnak. A Bika elején jár az Uránusz és a Vénusz is, és konjunkciót alkotnak. Ez azt jelenti, hogy a stabil, anyagias Vénusz, ami uralkodik a Bikában, egy kicsit meginoghat az Uránusz hatására. Elképzelhetőek az anyagi veszteségek, vagy legalábbis hirtelen helyzeteket generálhat az Uránusz pénzügyek terén. Nem várt kiadásaink is lehetnek. Szerencsére nemsokára jön a felmentősereg! Csatlakozik a Merkúr és a Nap is hozzájuk, ezzel egy stelliumot hozva létre. Itt rendeződhetnek ténylegesen a vitás anyagi helyzetek. Érzelmek terén is sok feszültséget okozhat az Uránusz.

Szerda 04.21.: A Hold szembekerül a Szaturnusszal, szigorú emberekkel találkozhatunk, akik nehezen nyílnak meg a szívnek. De egy erős Oroszlán Holdról beszélünk, tehát jól tudja képviselni önmagát a szaturnuszi megszorítások vagy merevségekkel szemben. Ne essünk kétségbe! Viszont a Nap és Merkúr kedvez a jó kommunikációnak, az Uránusz gyorsítja az egészet, itt tisztulhat ki egy kicsit a kép. Gyorsan akcióba lendülhetünk és megoldhatjuk a problémákat.

Csütörtök 04.22.: Indul a stellium a Bikában! Ügyelni érdemes az Uránusz ereje miatt, arra hogy ne váljon pusztítóvá és radikálissá ennek a négy bolygónak a találkozása. Rajtunk is múlik, hogy hogyan kezeljük a helyzeteket, ne legyünk szélsőségesek az Uránusszal, mert amint tudjuk, nem igazán kedveli a kötöttségeket és a korlátozásokat. Nap-Merkúr-Vénusz-Uránusz a tagjai ennek az együttállás halmaznak. Új ötletek, új utak felé próbáljunk meg nyitni, ha elég kreatívak vagyunk, akkor jól fogjuk tudni használni az erejüket. A szív, az ész együtt van, ne féljünk új utakon elindulni. Az Uránusz nem fog szerencsés a réginek és az idejét múltnak. Akkor rombol, ha ellenállunk a küszöbön álló újnak.
Legyünk óvatosak az utakon, a közlekedés során, mert a Merkúr a mozgásért is felelős bolygó!

Péntek 04.23.: A meglévő stelliumot megerősíti egy trigonnal a Szűz Hold. A Szűz egy anyagias, precíz, számító, nagyon céltudatos jegy. Ilyen tulajdonságú a benne álló Hold is, csak ezek az érzelmek területén fognak megnyilvánulni. Segítheti stabilizálni az Uránusz erejét, mert megnyugtatja azt.

Szombat 04.24.: IC-re esik a Hold és oppozícióba kerül a Neptunnal. Azért nehéz az IC-re kerülő bolygókkal, mert nem látjuk őket jól, mivel a horoszkóp legmélyebb pontjára esnek. Ügyeljünk arra, hogy ne értsük félre nő társainkat, a Neptunusz még egy lapáttal rátehet, mert nem azt látjuk, ami van és nem is reálisan. Ne hozzunk elhamarkodottan döntéseket!

Vasárnap 04.25.: Szétmegy a 4-es stellium, leválik a Nap, a Vénusz-Merkúr-Uránusz még mindig együttmarad. Mérleg Hold lesz a mai napon, finom békés jegy, el is kell egy ilyen hét után. Az Uránusz még mindig kihathat az érzelmeinkre és a gondolatainkra, feszültséget keltve. De lazítsunk egy kicsit, mert legalább a Nap kikerült a vonzásköréből!

Legújabb írások

Heti előrejelzés (07.12.-18.)

Heti előrejelzés (07.12.-18.)

Heti előrejelzés (07.12-18.) A hét legjelentősebb fényszögeiről írtam, ahogyan megjelennek időrendi sorrendben. A hét eleje egy Mars-Vénusz együttállással indul az Oroszlánban, ami kap a Bika Uránusztól egy kvadrátot. A múlt héten még távol volt tőlük a Vénusz, de...

Heti előrejelzés (07.05.-07.11.)

Heti előrejelzés (07.05.-07.11.)

07.05.-07.11. A heti előrejelzéseknél tudnunk kell, hogy általános információkat tartalmaznak az éppen aktuális bolygóállásokról. Az, hogy ezek mit idéznek elő a Te személyes képletedben és életedben az egyénfüggő, a te saját radixodtól függ. Éppen ezért, ezek az...

Heti előrejelzés

Heti előrejelzés

Heti előrejelzés 2021.04.26-05.02. Hétfő 04.26.: Még mindig tartja az erejét a stellium a Bikában, ami igen sok felfordulást okozhatott már a múlt héten is. Ebben a stelliumban, az Uránusz a legerősebb bolygó, a többi személyes bolygó az ő erejét veszi át. Mit okoz a...