06-30-75-87-133 kittiasztroblog@gmail.com

Heti előrejelzés (04.12-18.)

ápr 14, 2021 | Aktuális

2021. április 12-18.

Heti előrejelzés

 

      Vegyük sorra, ennek a hétnek a várható eseményeit! Ezek tájékoztató jellegű információk. A konkrét, személyes előrejelzésekhez, az egyéni képletekre van szükség.

A hét eleje egy elég erős kezdéssel indul. A Kosban együttáll a Nap és a Hold, ami a szív és az ész közötti összhangot fogja megteremteni. A Kos nem a hezitálásról híres, gyors és céltudatos jegyről beszélhetünk. Amikor ebben a jegyben találkozik egymással a Nap és a Hold, akkor ennek a jegynek a főbb tulajdonságai nyilvánulhatnak meg a döntéseinkben és az érzéseinkben. Figyeljünk arra, hogy ne legyünk másokkal durvák vagy túl szókimondóak, mert a Kos nem a finomságáról ismert.

Erősödik a Plútó-Mars kvinkunx, sok lehet a kényszerítő helyzet, amit meg kell oldanunk. Ne féljünk az Ikrek Mars rugalmasságával és szellemi erejével megoldani a problémákat! A Bak Plútó tekintélyét és elnyomását, ha az Ikrek Mars elég rugalmas, akkor könnyen fel tudja oldani.

Szerdán indul a Hold-Uránusz együttállás, ennek hatása csak 14-én fog jelentősen érződni. Az Uránusz felfokozott érzelmi állapotokat okozhat. De benne van az újítás, a felszabadulás és az elválás lehetősége is. Arra célszerű figyelni, hogy ne engedjünk teret a káosznak, az Uránusz energiáin keresztül.

Hét közepe felé viszonylag hosszabb ideig áll majd együtt a Nap és a Vénusz. Ez kedvezhet az anyagiaknak is. De a magánéletben is fellendítheti a történéseket. 3-4 nap elteltével alkotnak majd kvadrátot a Plútóval, ami visszafoghatja ennek a két bolyónak az erejét. A Plútó a mélységek, és titkok bolygója is. Lehetséges, hogy ezekben a napokban akár anyagilag, akár a magánéletben titkok derülnek ki. A Plútó sajnos nem mindig egyenes, próbáljuk meg elkerülni, hogy ilyen embereket vonzzunk be az életünkbe!

A Mars és a Hold hétvégén fog együttállni, szombaton.  A Mars gyakran megsérti azt, ami mellett áll. Figyeljünk arra, hogy ne bántsunk meg másokat, ne legyünk erőszakosak!
A Merkúr is csatlakozni fog a Nap-Vénusz konjunkcióhoz 17-étől. Egészségügyileg, a koronavírus szempontjából, ennek az a jelentősége, hogy a Merkúr a légzésért, tüdőért felelős bolygó, a Plútó pedig a vírusok terjedéséért. Próbáljunk meg a napokban jobban figyelni az egészségünkre! Ne legyünk felelőtlenek! A Merkúr szerencsére gyorsan mozog, néhány nap múlva kikerül a Plútó hatása alól.

     A Merkúr a szellemiekért  felelős, a kommunikáció bolygója is, ez segíthet a gördülékeny önkifejezésben. Jobban el tudjuk mondani, ami érzünk a Vénusszal, kedvez az érzelmek harmonikus megélésének.

 

Legújabb írások

Heti előrejelzés 2021.04.26-05.02. Hétfő 04.26.: Még mindig tartja az erejét a stellium a Bikában, ami igen sok felfordulást okozhatott már a múlt héten is. Ebben a stelliumban, az Uránusz a legerősebb bolygó, a többi személyes bolygó az ő erejét veszi át. Mit okoz a...

Heti előrejelzés 04.19-25.

Heti előrejelzés 04.19-25.

Közzéteszem az e heti előrejelzést: 04.19.-25. Remélem a hasznotokra lesz! Legyen egy szép, tudatos, békés hetetek! Hétfő 04.19.: A hét eleje dinamikus kezdéssel fog indulni, a Hold és a Nap kvadrátba kerül egymással. Figyelnünk kell, hogy tudatosak maradjunk és...

A Szaturnusz és a Zero Waste

A Szaturnusz és a Zero Waste

  Korunk egyik legnépszerűbb környezettudatos irányzata a Zero Waste életmód. Apró lépésekkel, rengeteget takaríthatunk meg. Ez a gondolkodásmód nagyon jó példája a Szaturnusz pozitív, környezettudatos oldalának. Nézzük meg, hogy miért? A Szaturnusz, a...