06-30-75-87-133 kittiasztroblog@gmail.com

Heti előrejelzés (04.12-18.)

ápr 14, 2021 | Aktuális

2021. április 12-18.

Heti előrejelzés

 

      Vegyük sorra, ennek a hétnek a várható eseményeit! Ezek tájékoztató jellegű információk. A konkrét, személyes előrejelzésekhez, az egyéni képletekre van szükség.

A hét eleje egy elég erős kezdéssel indul. A Kosban együttáll a Nap és a Hold, ami a szív és az ész közötti összhangot fogja megteremteni. A Kos nem a hezitálásról híres, gyors és céltudatos jegyről beszélhetünk. Amikor ebben a jegyben találkozik egymással a Nap és a Hold, akkor ennek a jegynek a főbb tulajdonságai nyilvánulhatnak meg a döntéseinkben és az érzéseinkben. Figyeljünk arra, hogy ne legyünk másokkal durvák vagy túl szókimondóak, mert a Kos nem a finomságáról ismert.

Erősödik a Plútó-Mars kvinkunx, sok lehet a kényszerítő helyzet, amit meg kell oldanunk. Ne féljünk az Ikrek Mars rugalmasságával és szellemi erejével megoldani a problémákat! A Bak Plútó tekintélyét és elnyomását, ha az Ikrek Mars elég rugalmas, akkor könnyen fel tudja oldani.

Szerdán indul a Hold-Uránusz együttállás, ennek hatása csak 14-én fog jelentősen érződni. Az Uránusz felfokozott érzelmi állapotokat okozhat. De benne van az újítás, a felszabadulás és az elválás lehetősége is. Arra célszerű figyelni, hogy ne engedjünk teret a káosznak, az Uránusz energiáin keresztül.

Hét közepe felé viszonylag hosszabb ideig áll majd együtt a Nap és a Vénusz. Ez kedvezhet az anyagiaknak is. De a magánéletben is fellendítheti a történéseket. 3-4 nap elteltével alkotnak majd kvadrátot a Plútóval, ami visszafoghatja ennek a két bolyónak az erejét. A Plútó a mélységek, és titkok bolygója is. Lehetséges, hogy ezekben a napokban akár anyagilag, akár a magánéletben titkok derülnek ki. A Plútó sajnos nem mindig egyenes, próbáljuk meg elkerülni, hogy ilyen embereket vonzzunk be az életünkbe!

A Mars és a Hold hétvégén fog együttállni, szombaton.  A Mars gyakran megsérti azt, ami mellett áll. Figyeljünk arra, hogy ne bántsunk meg másokat, ne legyünk erőszakosak!
A Merkúr is csatlakozni fog a Nap-Vénusz konjunkcióhoz 17-étől. Egészségügyileg, a koronavírus szempontjából, ennek az a jelentősége, hogy a Merkúr a légzésért, tüdőért felelős bolygó, a Plútó pedig a vírusok terjedéséért. Próbáljunk meg a napokban jobban figyelni az egészségünkre! Ne legyünk felelőtlenek! A Merkúr szerencsére gyorsan mozog, néhány nap múlva kikerül a Plútó hatása alól.

     A Merkúr a szellemiekért  felelős, a kommunikáció bolygója is, ez segíthet a gördülékeny önkifejezésben. Jobban el tudjuk mondani, ami érzünk a Vénusszal, kedvez az érzelmek harmonikus megélésének.

 

Legújabb írások

Heti előrejelzés (07.12.-18.)

Heti előrejelzés (07.12.-18.)

Heti előrejelzés (07.12-18.) A hét legjelentősebb fényszögeiről írtam, ahogyan megjelennek időrendi sorrendben. A hét eleje egy Mars-Vénusz együttállással indul az Oroszlánban, ami kap a Bika Uránusztól egy kvadrátot. A múlt héten még távol volt tőlük a Vénusz, de...

Heti előrejelzés (07.05.-07.11.)

Heti előrejelzés (07.05.-07.11.)

07.05.-07.11. A heti előrejelzéseknél tudnunk kell, hogy általános információkat tartalmaznak az éppen aktuális bolygóállásokról. Az, hogy ezek mit idéznek elő a Te személyes képletedben és életedben az egyénfüggő, a te saját radixodtól függ. Éppen ezért, ezek az...

Heti előrejelzés

Heti előrejelzés

Heti előrejelzés 2021.04.26-05.02. Hétfő 04.26.: Még mindig tartja az erejét a stellium a Bikában, ami igen sok felfordulást okozhatott már a múlt héten is. Ebben a stelliumban, az Uránusz a legerősebb bolygó, a többi személyes bolygó az ő erejét veszi át. Mit okoz a...