06-30-75-87-133 kittiasztroblog@gmail.com

ápr 26, 2021 | Aktuális

Heti előrejelzés

2021.04.26-05.02.

Hétfő 04.26.: Még mindig tartja az erejét a stellium a Bikában, ami igen sok felfordulást okozhatott már a múlt héten is. Ebben a stelliumban, az Uránusz a legerősebb bolygó, a többi személyes bolygó az ő erejét veszi át. Mit okoz a Bikában álló Uránusz? Káoszt, hirtelen, kiszámíthatatlan helyzeteket. Nehezen lehet rájuk felkészülni, mert az Uránusz habitusa nem a stabilitásról, a rendről szól, hanem inkább a felszabadulásról vagy a lázadásról. Gyors döntéseket hozunk meg, felgyorsulnak az események.

A Bika, egy stabilitást kereső jegy, mindene a pénz, a család a megbízható, jól kiszámítható lépések. Idegen az Uránusznak ennek a jegynek a minősége. A Bika nagyon lassú, nehezen hoz döntéseket, makacs, ezt biztos, hogy megannyi irányból fogja bombázni az Uránusz. Akár anyagiak, akár magánélet terén, elképzelhetőek a fordulatok.

Különösen úgy, hogy ott áll a Nap, a Merkúr és a Vénusz is. Annyi enyhülés azért van az előzőekhez képest, hogy tágabbak az orbisok, nagyobbak a távolságok, de azért még mindig nagyon erős a hatása.

 

Kedd 04.27.: Nap-Hold oppozíció lesz, ez egy kicsit megnehezíti a szív és az ész összehangolását. A két oldal egymással szembe megy, ennek eredménye a határozatlanság és a bizonytalanság. 0 fokos orbissal áll egymáson a Vénusz és Merkúr, ez a magánéleti tisztázásokat hozza felszínre. Fontos az őszinte kommunikáció ebben a néhány napban. A Szaturnusz kvadrát lehet, hogy akadályokat, gátlásokat okoz a kommunikációban. Vagy éppen a lezárást helyezi kilátásba. A Szaturnusz a kvadráttal időben elhúzza a dolgokat, fontos ebben a pár napban türelmesnek lenni. Lehet, hogy nem kapunk választ elsőre, azokra a kérdésekre, amik foglalkoztatnak minket.

 

Szerda 04.28.:  Kialakul a mai napon egy T-kvadrát. A Szaturnusz lesz a gyújtópontjában. Mivel az egyik oldalról a Holdra vetül, így ezen a napon különösen erős lesz az érzelmekre gyakorolt hatása. Vigyázzunk a ránk nehezedő depresszióval, ne hagyjuk, hogy megtörjön a lassító, nehézkes energiáival. Legyünk kitartóak.

 

Csütörtök 04.29.: Egyre jobban megközelíti a Nap az Uránuszt. Érezhetjük a felszabadító energiáit. Célszerű az újra koncentrálni, mert az Uránusz az újítások erejével színezheti át a Nap erejét. Ha együtt úszunk az árral, akkor általában kezelhető marad és nem sodor el bennünket. Célszerű, ilyenkor az új tervekre, utakra koncentrálni. Ez visz előbbre.

 

Péntek 04.30.: A Nyilas Holddal könnyebb megtalálni a pozitívumokat. A Nyilas is kedveli a kötetlenséget, a lendületet, gyors tűz jegyről van szó. Azt a folyamatot, amit korábban az Uránusz elindított, új energiával tölti fel a Nyilas Hold.

 

Szombat 05.01.: Jelentős nagyon a mai nap, mert a Bikában a Nap és az Uránusz pontosan ugyanazon a fokon állnak. Nagyon erős lesz ezekben a napokban az Uránusz, sokak életében lehet vízválasztó. Legyünk óvatosak, ne kapkodjunk. Főleg, kerüljük a meggondolatlanságot.

 

Vasárnap 05.02.: Segítő trigonnal erősíti meg a Hold a Bika Vénuszt, segít elsimítani a konfliktusok egy részét. A jövő hét elején szétmegy az Uránusz-Nap, ez óriási könnyítés lesz.

 

Legújabb írások

Heti előrejelzés 04.19-25.

Heti előrejelzés 04.19-25.

Közzéteszem az e heti előrejelzést: 04.19.-25. Remélem a hasznotokra lesz! Legyen egy szép, tudatos, békés hetetek! Hétfő 04.19.: A hét eleje dinamikus kezdéssel fog indulni, a Hold és a Nap kvadrátba kerül egymással. Figyelnünk kell, hogy tudatosak maradjunk és...

A Szaturnusz és a Zero Waste

A Szaturnusz és a Zero Waste

  Korunk egyik legnépszerűbb környezettudatos irányzata a Zero Waste életmód. Apró lépésekkel, rengeteget takaríthatunk meg. Ez a gondolkodásmód nagyon jó példája a Szaturnusz pozitív, környezettudatos oldalának. Nézzük meg, hogy miért? A Szaturnusz, a...

Az életközepi válság

Az életközepi válság

Az életközepi válság   Az egyik legnagyobb kihívást az életünkben, a tranzitáló Uránusz szokta okozni, amikor a születési képletben álló Uránusszal találkozik. Találóan, életközepi válságnak nevezik ezt az időszakot. Általában 42-43 éves kor körül jelenik meg...