06-30-75-87-133

Milyen egy jól elkészített éves előrejelzés?

febr 12, 2021 | Asztrológiáról

 

Először is objektív. Abban látom a segítségnyújtás alapját, hogy a valóságot mondjuk a hozzánk fordulónak. Nem jó hitegetni, mert azzal nem oldunk meg semmit sem. Ha elhallgatunk egy problémát, amit tisztán mutat a horoszkóp, akkor annak az esélyét is elvesszük a, hogy fel tudjon rá készülni. Sokan abból indulnak ki, hogy akkor tesznek jót, ha azt mondják, amit a másik hallani akar. Ezzel a módszerrel lényegében azt érjük el, hogy a valóságot nem tudja megismerni a kérdező. Nagyon sok múlik azon, hogy milyen eszközökkel mondjuk el a látottakat, és mennyire vagyunk kíméletesek. Ha valaki empatikus, nyugodtan lehet őszinte is.

Fontos azt szem előtt tartani, hogy ezek az előrejelzések a lehetőségek szintjén mozognak. Nagyon sok minden megelőzhető, és ha valaki idejében figyelmeztet bennünket a bajra, akkor talán még idejében el is kerülhetjük. Ezek a prognózisok nem az eleve elrendeltetésen alapulnak.
Sokat segíthet az éves előrejelzés, ha például valaki gyereket szeretne. Erre vannak egyértelműen utaló jelek, amik segíthetnek az időzítésben.
Ha valaki költözést, utazást tervez, azt is jelezheti a horoszkóp. Számos olyan életterület lehet, amivel kapcsolatos változásokat mutathat a képlet. De magánéleti fordulatokra is utalhat a horoszkóp.

Nagyon nagy segítség lehet egy éves előrejelzés, ha például valaki betegségekkel küzd. Ugyan ez értelemszerűen nem helyettesítheti az orvos diagnózisát, de azt láthatjuk, hogy kedvez-e az év a gyógyulásnak, vannak-e nehezebb időszakok, egyáltalán mire kell odafigyelni? Ez azért lehet hasznos, mert így a prevencióra is hangsúlyt fektethetünk, nem kell megvárni a betegség kialakulását. Egy-egy fényszögből következtethetünk a szervek érintettségére, így célirányosan, ha tudunk egy már meglévő problémáról, akkor szűrővizsgálatokkal akár meg is előzhetjük a komolyabb bajt.

Legújabb írások

Mi az? Érzékeny, családcentrikus vizes jegy? Ez a Rák!

Mi az? Érzékeny, családcentrikus vizes jegy? Ez a Rák!

Június 21-ével indul a Rák hava jún.21.-júl.22.   Nézzük meg, dióhéjban, hogy milyen tulajdonságok jellemzőek a Rák jegy szülötteire?! A Rák a vízjegyek közül az egyik legerősebb energiával bíró, úgy is nevezzük, hogy a kardinális jegyek közé tartozik. Nagyon...

Élet a retrográd Merkúr idején

Élet a retrográd Merkúr idején

  Bizonyára mindenki olvasott már különböző ezoterikus lapokban a retrográd Merkúr fogalmáról. De mit is jelent ez valójában? Mi van, akkor, amikor egy bolygó retrográd mozgást végez, és milyen hatásai lehetnek az életünkre nézve? Az, hogy egy bolygó retrográd...

Könnyed nyitottság az életre- Indul az Ikrek!

Könnyed nyitottság az életre- Indul az Ikrek!

05.21.-06.21. Május 21-ével kezdődik az Ikrek hava. A Bika stabil, megfontolt energiáit váltja az Ikrek közvetlensége és lazasága. De milyen is az az ember, aki az Ikrek jegyében született? Az Ikrek jegy uralkodó bolygója a Merkúr. A Merkúr az egyik legsokoldalúbb...