06-30-75-87-133 kittiasztroblog@gmail.com

Miért nem jósolnak az asztrológusok?

febr 12, 2021 | Asztrológiáról

 

 

      Sokan fordulnak hozzám azzal a kérdéssel, hogy jósnő vagyok-e és, hogy vállalok-e jóslást? A válaszom egyértelműen, mind a két kérdésre az, hogy nem. Ilyenkor célszerű felvilágosítani az illetőt, hogy az asztrológia nem jóslásra való.

      A segítségével készíthetünk előrejelzéseket, prognózisokat, de ezek semmi szín alatt nem jóslatokként kezelendő információkat adnak. Az asztrológia a lehetőségek szintjén mozog. A bolygók segítségével, megtervezhetjük, felépíthetjük jövőbeli céljainkat. Azt használhatjuk ki, hogy tudjuk a születési horoszkópunk ismeretében az erősségeinket vagy, megnézzük az éppen aktuális bolygóállásokat és egy szolár horoszkópot veszünk alapul. És teljesen egzakt, meghatározott módon, értelmezzük a látottakat. Ezt nevezzük fejtésnek.

     Az asztrológia  nem az eleve elrendeltetésre épül, ha éberek és tudatosak vagyunk megváltoztathatjuk a sorsunkat. Ha pl.: tudom azt, hogy egy nehéz szaturnuszi időszak jön, ahol learathatom a karmát, akkor értelemszerűen erre fogok berendezkedni, és igyekszem a Szaturnusz energiáihoz és ritmusához igazítani az életemet.

    Fontos kihangsúlyozni, hogy fel lehet venni egy-egy aktuális bolygó energiájának a ritmusát. Együtt kell tudni mozogni az árral, ez az egyedüli mód, hogy a malmunkra hajtsuk a vizet. Nem jó a bolygókkal szembe menni, hiszen elképesztően nagy erőket mozgathatnak meg.

    Nagyon fontos lenne az asztrológiának a preventatív oldalát erősíteni. Egy betegség alakulásában is sokat segíthet egy-egy előrejelzés, mert ha az éves előrejelzés kritikus fényszögeket mutat, amelyek kihathatnak az egészségünkre, akkor akár szűrővizsgálatokkal elébe is mehetünk a komolyabb bajnak. Nem kell megvárni, amikor már tüneti szinten, rosszabbra fordul a helyzet.

    Összegezve, tehát teljesen felesleges látnoki képességeket várni egy asztrológustól, mert az asztrológia egy tanulható, egzakt tudomány. Intuícióra valóban szükség van, és még nagyobb szükség van pszichológiai érzékre is, hogy tálalni tudjuk azt, amit látunk, anélkül, hogy sokkoljuk vele az érdeklődőt. Maximum lehetőségeket mondhat meg valaki, de a döntés, nem az asztrológus kezében van, hogy hogyan irányítja az életét a hozzáforduló.

Legújabb írások

Heti előrejelzés 2021.04.26-05.02. Hétfő 04.26.: Még mindig tartja az erejét a stellium a Bikában, ami igen sok felfordulást okozhatott már a múlt héten is. Ebben a stelliumban, az Uránusz a legerősebb bolygó, a többi személyes bolygó az ő erejét veszi át. Mit okoz a...

Heti előrejelzés 04.19-25.

Heti előrejelzés 04.19-25.

Közzéteszem az e heti előrejelzést: 04.19.-25. Remélem a hasznotokra lesz! Legyen egy szép, tudatos, békés hetetek! Hétfő 04.19.: A hét eleje dinamikus kezdéssel fog indulni, a Hold és a Nap kvadrátba kerül egymással. Figyelnünk kell, hogy tudatosak maradjunk és...

A Szaturnusz és a Zero Waste

A Szaturnusz és a Zero Waste

  Korunk egyik legnépszerűbb környezettudatos irányzata a Zero Waste életmód. Apró lépésekkel, rengeteget takaríthatunk meg. Ez a gondolkodásmód nagyon jó példája a Szaturnusz pozitív, környezettudatos oldalának. Nézzük meg, hogy miért? A Szaturnusz, a...